Chris van den Broeck en Dirk Hertecant (Odin, Trintella IV) hadden onderweg naar de Voorjaarsbijeenkomst in Lelystad pech: een venijnige lekkage zorgde voor een onprettige verrassing. We vroegen Dirk om ons nog eens over zijn avontuur te vertellen.

Lees meer...

Ineke en Piet Jongepier bevaren al jarenlang de Oostzee. Ze vertellen hier hoe ze op die Oostzee komen, en wat daar hun vaargebied is. Interessant is vooral dat hun boot overwintert in die regio. Waar dat is en hoe ze dat aanpakken lees je hier in hun impressie.

Lees meer...

John Brownlow, een lid uit de VS, is in het bezit van een Victory 48 (Trintella V). John woont in Seattle (in de staat Washington) in het westen van de VS. Hij maakte in de zomer van 2015 een zeiltocht, grotendeels solo, naar het noordelijke uiteinde van Vancouver-eiland. Dit eiland ligt langs de kust van Canada.

Lees meer...

Ons lid uit Frankrijk, Paul Droulers, heeft zijn jongensdroom gerealiseerd: eind 2015 maakte hij - solo - met zijn Trintella IIa de oversteek over de Atlantische Oceaan. Paul overtuigde vrouw en kinderen, nam drie maanden verlof van zijn werk en scheepte zich in op zijn jacht "Blondine".

Lees meer...