Chris van den Broeck en Dirk Hertecant (Odin, Trintella IV) hadden onderweg naar de Voorjaarsbijeenkomst in Lelystad pech: een venijnige lekkage zorgde voor een onprettige verrassing. We vroegen Dirk om ons nog eens over zijn avontuur te vertellen.

Lees meer...

Met een Trintella Ia varen in de Scandinavische wateren?

Voor ons een droom... Maar met onze Trintella Ia, Vrijheid II, werd die droom werkelijkheid. Onze Vrijheid II is voorzien van een maststrijkinstallatie en heeft een diepgang van 1.30 mtr.

Lees meer...

Ons nieuwe lid uit Frankrijk, Paul Droulers, heeft zijn jongensdroom gerealiseerd: eind vorig jaar maakte hij - solo - met zijn Trintella IIa de oversteek over de Atlantische Oceaan. Paul overtuigde vrouw en kinderen, nam drie maanden verlof van zijn werk en scheepte zich in op zijn jacht "Blondine".

Lees meer...

John Brownlow, een nieuw lid uit de VS, is in het bezit van een Victory 48 (Trintella V). John woont in Seattle (in de staat Washington) in het westen van de VS. Hij maakte in de zomer van 2015 een zeiltocht, grotendeels solo, naar het noordelijke uiteinde van Vancouver-eiland. Dit eiland ligt langs de kust van Canada.

Lees meer...