De Trintella wereld in het klein

In het boek Trintella Yachts, gepubliceerd in 2014, hebben we in het hoofdstuk over het Trintella merk kort aandacht besteed aan schaalmodellen die in het verleden zijn gemaakt. Bij die eerste verkenning naar de wereld van de Trintella miniaturen werd toen al snel duidelijk dat er meer schuil ging achter de schermen van de deze modelboten bouw. In het najaar van 2020 is besloten om eens verder op onderzoek te gaan naar de verschillende modellen, uitvoeringen, bouwers en bouwwijzen. Dit heeft een interessante collectie opgeleverd van halve- en volmodellen van de Trintella vloot. In deze expositie delen we de resultaten van onze zoektocht. We kunnen deze serie eenvoudig actualiseren als zich nieuwe eigenaren melden van Trintel en Trintella modellen.

In het TVK Magazine van 2021 is een artikel gepubliceerd over deze schaalmodellen.

Lees Meer..

Om de gegevens en foto's te bekijken kunt U op elke foto klikken. Er verschijnt dan naast het profielblad met gegevens ook een grote foto. Door hier weer op te klikken verschijnt er een dia presentatie als er meerdere foto's van het model beschikbaar zijn.

Hebt U vragen over Trintel of Trintella schaalmodellen, stuur dan een email aan:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel kijkplezier bij het bezoeken van deze expositie op onze website.

 

Volmodel schaal 1:20

Volmodel schaal 1:20 

Volmodel , schaal 1:10

Login

Volg ons via

Volg ons via Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  Facebook