Elk schip verdient haar onderhoud. Ofschoon Trintels en Trintella's zeer degelijk zijn gebouwd en vele hun schippers zullen overleven, hebben zij ook onderhoud nodig. Voor de eigenaren soms een probleem, te meer daar de werf in Nederland niet meer bestaat. Investeren in degelijke en vaak originele onderdelen zal in de praktijk niet gemakkelijk doch wel waardevol blijken. Binnen de TVK is gelukkig veel kennis en ervaring voorhanden, welke wij u niet willen onthouden.

Kennis en expertise binnen de TVK, algemeen of type specifiek.  Hebt U aanvullingen of opmerkingen, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Een mooi voorbeeld van een complete refit van een Trintella lll uitgevoerd op een bijzondere locatie, in de Oostenrijkse Alpen. Het betreft een overdruk van het artikel uit het boek Trintella Yachts, Hoofdstuk 4 – Het Behoud van een Trintella. 

Een voorbeeld van een refit van de achterkajuit van een Trintella 38. Twee enkele bedden omgebouwd tot een twee persoonsbed. Onder "Foto's refit projecten"  vind u onder "Refit Trintella 38"  ook foto's van deze refit.

Login

Volg ons via

Volg ons via Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  Facebook