Het blad Zeilen publiceerde in haar aprilnummer van 2021 een artikel over het antifouling systeem Finnsulate. Ook de ervaringen met de Trintella IIIa van ons lid Willem de Graaf wordt genoemd. Lees het hele verhaal op de site van Zeilen.

                        LEES MEER...

In het online magazine  Zeilwereld.nl wordt aandacht besteed aan onze TVK. Het is een deel in de reeks van artikelen over eigenaren verenigingen en is ook via de tweewekelijkse Zeilwereld-nieuwsbrief van 7 april 2021 te lezen.

                      LEES MEER...

Practical Boat Owner publiceerde in het nummer van februari 2021 een artikel over de Nederlandse jachtbouw met speciale aandacht aan onze Trintella’s. De redactie van PBO heeft dankbaar gebruik gemaakt van onze assistentie bij het schrijven. Het resultaat is een duidelijk geschreven artikel vanuit Engels gezichtspunt.

                    LEES MEER ...

Het blad Jachtbouw Nederland publiceerde een artikel over Jachtbouwer (en lid van de TVK) Joop Doomernik. Het betreft de introductie van twee nieuwe modellen onder de naam Trintella, ‘gentelmen’s yachts' van 45" en 50” naar een ontwerp van de bekende scheepsarchitect Germán Frers.

                   LEES MEER...

Login

Volg ons via

Volg ons via Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  Facebook