Nieuwe Technische Informaties beschikbaar.

Er zijn weer vier nieuwe Technische Informatie bulletins gepubliceerd. Over de onderwerpen: Boegschroef inbouwen , Windscherm en scepterpotten vervangen bij een 38 en revisie van wandputtingen bij een lV. Aan de volgende onderwerpen voor een TI wordt gewerkt: Laksystemen en Maststrijkinstallaties. Indien jullie interessante kluservaringen hebben die je met andere Trintella eigenaren wilt delen, graag je bijdrage sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Klik hier om te lezen

Jubileumjaar 2018: TVK bestaat 50 jaar!

Vijftig jaar geleden opgericht!

 

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat een groep Trintel- en Trintella-eigenaren zich verenigde onder de naam ‘Commissie van Trintel en Trintella zeilers’.

Initiatiefnemers van het eerste uur in 1968 waren Joe Butzelaar, Jan Buyze, Jules Coppens en Ad van Gent, samen met Anne Wever. De eerste Voorjaarsbijeenkomst werd in het Hemelvaartweekend van 1969 gehouden in Veere.

Lees meer...

Najaarsreünie 2017 in Amersfoort: veel plezier.

Het verslag van de Najaarsreünie 2017 in Amersfoort kunt U lezen onder Evenementen/Najaarsreünie 2017. U kunt de foto's van de Najaarsreünie bekijken onder Evenementen/Fotos evenementen of door Hier te klikken.

Kom je ook aan het roer staan van onze mooie vereniging?

We kunnen in ons team namelijk wel wat hulp gebruiken. Onder het motto ‘vele handen maken licht werk’ zoeken we versterking van het bestuur voor de functies : -Commissielid TV K magazine, Commissielid Evenementen ,- Commissielid TVK shop

Lees meer...

Steun de KNRM met foto’s van de voorjaarswedstrijd

Tijdens de wedstrijddag op de Voorjaarsbijeenkomst in Lelystad mocht ik fungeren als wedstrijdfotograaf. Aan boord van de Doarmer van Jouwert de Vries en Ineke Westendorp maakte ik een uitgebreide serie foto’s van de wedstrijd. Ook tijdens het palaver en de prijsuitreiking heb ik wat beelden kunnen schieten.

Lees meer...

Behoud van ons varend erfgoed

 

De bijna 1200 Trintels en Trintella's die op de werf van Anne Wever zijn gebouwd zijn fraaie en degelijke schepen en kunnen, mits goed onderhouden, nog vele generaties mee.

Lees meer...

Profieltekeningen van de Trintella 40A, de 44 en de 49A gereed!

We breiden de collectie profieltekeningen van onze schepen geleidelijk aan uit. De serie Klassiekers is compleet en de serie Center Cockpits ook. Van de serie Flush Decks hadden we de 38 al en is nu ook de 44 beschikbaar! De Trintella 42 is ook gereed en van de A & C – serie zijn nu de 40A en de 49A beschikbaar! De andere types volgen in de loop van dit jaar.

Lees meer...

Jubileumboek `Trintella Yachts` nog te koop

Ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum van het Trintella merk is in 2014 een fraai jubileumboek uitgegeven. Het boek heeft intussen zijn weg gevonden naar vele geïnteresseerden en is in de boordbibliotheek van veel Trintella's over de hele wereld terug te vinden.  De publicatie in full colour, hard cover en 225 pagina’s heeft bijgedragen het merk weer opnieuw in de belangstelling te zetten. U kunt het boek nog bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .