Voorjaarsbijeenkomst 2020 in Willemstad gaat niet door.

Het is een vreemd verenigingsjaar. Na 51 opeenvolgende voorjaarsbijeenkomsten zijn wij genoodzaakt de 52ste voorjaarsbijeenkomst, editie 2020, vanwege de situatie rond het Corona virus niet door te laten gaan en te verplaatsen naar het Hemelvaartsweekend van 13 – 15 mei 2021.  We bedanken Fons en Diana Nederhof voor de voorbereidingen voor de voorjaarsbijeenkomst 2020 en zijn verheugd dat ze de organisatie van de voorjaarsbijeenkomst van 2021 ook op zich willen nemen.

Workshop voor eigenaren van klassiekers was weer nuttig

Op zaterdag 7 maart j.l. heeft voor de tweede keer de workshop Classics plaats gehad, waarin de deelnemers samen met ervaringsdeskundigen hun kennis en ervaring delen over onderhoud en techniek, over verbeteren van comfort en over vaartechniek.

Lees meer...

Workshop "Calamiteiten aan boord" door FPC

De Federatie Polyclassic Zeiljachten (waarvan de TVK één van de founding fathers is) organiseerde op 8 februari 2020 een workshop over dit belangrijke onderwerp. Ook uit de TVK waren enkele leden aanwezig, waaronder Gerrit en Rolien Bulten, Trintella IV “Adventure”.  Hun persoonlijke indrukken van deze workshop willen ze graag delen.

Lees meer...

Najaarsreünie in Dordrecht was gezellig en geslaagd

De najaars bijeenkomst in Dordrecht georganiseerd door Frans en Yvonne Slikkerveer (ex Trintella IIIa, Liv, nu Pilot 44, Liv) is voortreffelijk verlopen en zeer geslaagd.

Lees meer...

Voorjaarsbijeenkomst 2019 in Andijk en Enkhuizen was een succes!

De voorjaarsbijeenkomst in Andijk en Enkhuizen was een succes. Zoals gebruikelijk geeft één van de deelnemers aan de voorjaarsbijeenkomst een persoonlijk verslag van het weekend. Voor deze gelegenheid zijn dat er twee, de volledige bemanning van de Trintella Ia, WAd 2.0, Wouter Ernst en Ad Kamsma. Hier volgt hun verhaal!

Lees meer...

Ventis 2x winnaar van de Classic Boat Award 2019

Ventis Scheepstimmerwerk uit Enkhuizen heeft in twee categorieën de Classic Boat Award 2019 gewonnen.  We bezoeken  deze werf tijdens onze reunie met Hemelvaart !!

Lees meer...

Tweede TVK Magazine nieuwe stijl is verschenen.

Als opvolger van het oude clubblad en samen met de digitale nieuwsbrief verschijnt sinds dit jaar een nieuwe glossy, zowel bestemd voor leden als voor relaties.  Het eerste exemplaar is deze maand verschenen.   Lees het hier.

Nieuwe Technische Informatie bulletins beschikbaar.

Er is weer twee  Technische Informatie Bulletins gepubliceerd. Dit maal nr. 17 over het onderwerp Elektrische lieren voor de Tr. 38 en no. 18 over Jachtservice bedrijven voor de Classics .  Aan  volgende onderwerpen voor een TI wordt reeds gewerkt, zoals oa Laksystemen . Indien jullie interessante kluservaringen hebben die je met andere Trintella eigenaren wilt delen, graag je bijdrage sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   Klik hier om te lezen

De TVK-najaarsreünie in 's Hertogenbosch was een feest!

De Jubileum Reunie in de geboorteplaats van onze schepen op zaterdag 17 november in 's-Hertogenbosch is grootsgevierd.Lees hieronder het verslag geschreven door Astrid Ophof (Trintella IIa, Northwind).

Lees meer...

Volg ons via

Volg ons via Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 Facebook