Bouw schaalmodel Black River voltooid

We hebben bij eerder gelegenheden gepubliceerd over de start en voortgang van de bouw van een schaalmodel van de ‘Black River” een Trintel l door Theo Neilen uit ’s Hertogenbosch.

Lees meer...

TVK Kalender 2022 verkrijgbaar

De TVK-kalender van 2022 is bestelbaar. Met onder andere mooie foto’s van Trintel- en Trintella schaalmodellen op A4 formaat. De kalender is hier te downloaden De papieren uitgave kost €10 inclusief verzendkosten en is te bestellen door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en aantal kalenders. Na ontvangst van het totaalbedrag op rekening NL10RABO 0148150594 tgv Trintella Vriendenkring wordt de bestelling verzonden.

De Najaars bijeenkomst 2021 in Deventer gaat NIET door

De corona maatregelen die vanaf 13 november 2021 gelden maken een normale Najaarsbijeenkomst praktisch onmogelijk. Daarnaast vinden we het niet verstandig om met een groot aantal leden in de huidige situatie corona situatie met zoveel besmettingen een dag met elkaar op te trekken. Bovenstaande heeft geleid tot het besluit de Najaarsbijeenkomst op 20 november 2021 in Deventer niet door te laten gaan en te verplaatsen naar 19 november 2022.

Steigerbijeenkomsten gaan door.

Nu de strenge coronamaatregelen achter ons liggen en er zicht is op een ‘normale’ zomer durven we weer te denken aan bijeenkomsten waar we elkaar in persoon kunnen ontmoeten.

Lees meer...

Trintella IIIa Limelight als filmboot.

Afgelopen winter heeft de Trintella IIIa Limelight gefungeerd als opnameboot voor het tv programm 3-op-reis. Zij waren op zoek naar de zgn Big Five van de Oosterschelde en mn naar bruinvissen. Bekijk het tv fragment  of  lees het verslag van schipper Steef van Velsen.

                       LEES MEER...

Vierde TVK Magazine is verschenen.

 

Voor het vierde opeenvolgende jaar is Peter van der Waa er weer in geslaagd een kwalitatief hoogwaardig Magazine het licht te laten zien met vele lezenswaardige artikelen.  U  kunt het  hier openen .

                        LEES MEER...

Project schaalmodellen vordert gestaag.

In het Project Schaalmodellen waar Peter van der Waa momenteel mee bezig is hebben we Theo Neilen uit Den Bosch bereid gevonden de modellen te controleren, schoon te maken en hier en daar wat repareren voordat we deze gaan fotograferen. Uit het contact met Theo blijkt dat hij niet onbekend is met de werf en de Trintella jachten. 

Lees meer...

De TVK - kalender 2021

Nieuw is de TVK-kalender 2021. Met 13 mooie foto’s van Trintels en Trintella’s op A4 formaat. De kalender is hier te downloaden. Vind je de resolutie te laag? Stuur een mailtje aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen per ‘WeTransfer’ een grote file.

 

Het merk Trintella komt terug.

Jachtbouwer Joop Doomernik kondigt twee nieuwe zeiljachten aan die de naam Trintella krijgen.  Het gaat om schepen van 45 en 50 voet naar een ontwerp van German Frers.

Lees hier het artikel uit Jachtbouw Nederland waar het nieuws wordt aangekondigd.

Lees meer...

Volg ons via

Volg ons via Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  Facebook