Najaarsbijeenkomst 2020 in Deventer gaat niet door.

Het einde van het zeilseizoen komt nu langzamerhand in zicht. Voor de TVK is dit de tijd om de Najaarsreünie zijn definitieve vorm te geven en vaste afspraken te maken met onder andere horecagelegenheden.

Gezien de ontwikkelingen rond de coronapandemie heeft het bestuur besloten dit jaar geen Najaarsreünie te organiseren. We vinden het erg jammer dit besluit te moeten nemen, maar aangezien het aantal besmettingen eerder toe- dan afneemt en het feit dat veel reüniegangers tot de risicogroep behoren maakt dat we de knoop nu doorhakken.

We beseffen dat dit, nadat we ook al geen voorjaarsbijeenkomst hebben gehouden, voor velen een teleurstelling betekent. Maar wat in het vat zit verzuurt niet, we hopen dat volgend jaar weer een bruisend ontmoetingsjaar zal worden.

 

Het merk Trintella komt terug.

Jachtbouwer Joop Doomernik kondigt twee nieuwe zeiljachten aan die de naam Trintella krijgen.  Het gaat om schepen van 45 en 50 voet naar een ontwerp van German Frers.

Lees hier het artikel uit Jachtbouw Nederland waar het nieuws wordt aangekondigd.

Lees meer...

Derde TVK Magazine nieuwe stijl is verschenen.

Voor het derde opeenvolgende jaar is Peter van der Waa er weer in geslaagd een kwalitatief hoogwaardig Magazine het licht te laten zien met vele lezenswaardige artikelen.  U vindt het in de rubriek "TVK publicaties"  of kunt het  hier openen .

Workshop voor eigenaren van klassiekers was weer nuttig

Op zaterdag 7 maart j.l. heeft voor de tweede keer de workshop Classics plaats gehad, waarin de deelnemers samen met ervaringsdeskundigen hun kennis en ervaring delen over onderhoud en techniek, over verbeteren van comfort en over vaartechniek.

Lees meer...

Workshop "Calamiteiten aan boord" door FPC

De Federatie Polyclassic Zeiljachten (waarvan de TVK één van de founding fathers is) organiseerde op 8 februari 2020 een workshop over dit belangrijke onderwerp. Ook uit de TVK waren enkele leden aanwezig, waaronder Gerrit en Rolien Bulten, Trintella IV “Adventure”.  Hun persoonlijke indrukken van deze workshop willen ze graag delen.

Lees meer...

Najaarsreünie in Dordrecht was gezellig en geslaagd

De najaars bijeenkomst in Dordrecht georganiseerd door Frans en Yvonne Slikkerveer (ex Trintella IIIa, Liv, nu Pilot 44, Liv) is voortreffelijk verlopen en zeer geslaagd.

Lees meer...

Voorjaarsbijeenkomst 2019 in Andijk en Enkhuizen was een succes!

De voorjaarsbijeenkomst in Andijk en Enkhuizen was een succes. Zoals gebruikelijk geeft één van de deelnemers aan de voorjaarsbijeenkomst een persoonlijk verslag van het weekend. Voor deze gelegenheid zijn dat er twee, de volledige bemanning van de Trintella Ia, WAd 2.0, Wouter Ernst en Ad Kamsma. Hier volgt hun verhaal!

Lees meer...

Ventis 2x winnaar van de Classic Boat Award 2019

Ventis Scheepstimmerwerk uit Enkhuizen heeft in twee categorieën de Classic Boat Award 2019 gewonnen.  We bezoeken  deze werf tijdens onze reunie met Hemelvaart !!

Lees meer...

Nieuwe Technische Informatie bulletins beschikbaar.

Er is weer twee  Technische Informatie Bulletins gepubliceerd. Dit maal nr. 17 over het onderwerp Elektrische lieren voor de Tr. 38 en no. 18 over Jachtservice bedrijven voor de Classics .  Aan  volgende onderwerpen voor een TI wordt reeds gewerkt, zoals oa Laksystemen . Indien jullie interessante kluservaringen hebben die je met andere Trintella eigenaren wilt delen, graag je bijdrage sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   Klik hier om te lezen

Volg ons via

Volg ons via Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 Facebook