Workshop onderhoud Center Cockpits

Zoals al aangekondigd tijdens de najaars reünie nodigt de Trintella Vriendenkring eigenaren van een Center Cockpit (dat zijn de Trintella III / IIIa / IV / 41 en V uit de Trintella serie) uit om deel te nemen aan een workshop, waar we technische- en onderhoudsvragen zullen behandelen die specifiek zijn voor deze schepen.

Lees meer...

Najaarsreünie in Dordrecht was gezellig en geslaagd

De najaars bijeenkomst in Dordrecht georganiseerd door Frans en Yvonne Slikkerveer (ex Trintella IIIa, Liv, nu Pilot 44, Liv) is voortreffelijk verlopen en zeer geslaagd.

Lees meer...

Voorjaarsbijeenkomst 2019 in Andijk en Enkhuizen was een succes!

De voorjaarsbijeenkomst in Andijk en Enkhuizen was een succes. Zoals gebruikelijk geeft één van de deelnemers aan de voorjaarsbijeenkomst een persoonlijk verslag van het weekend. Voor deze gelegenheid zijn dat er twee, de volledige bemanning van de Trintella Ia, WAd 2.0, Wouter Ernst en Ad Kamsma. Hier volgt hun verhaal!

Lees meer...

Ventis 2x winnaar van de Classic Boat Award 2019

Ventis Scheepstimmerwerk uit Enkhuizen heeft in twee categorieën de Classic Boat Award 2019 gewonnen.  We bezoeken  deze werf tijdens onze reunie met Hemelvaart !!

Lees meer...

Tweede TVK Magazine nieuwe stijl is verschenen.

Als opvolger van het oude clubblad en samen met de digitale nieuwsbrief verschijnt sinds dit jaar een nieuwe glossy, zowel bestemd voor leden als voor relaties.  Het eerste exemplaar is deze maand verschenen.   Lees het hier.

Nieuwe Technische Informatie bulletins beschikbaar.

Er is weer twee  Technische Informatie Bulletins gepubliceerd. Dit maal nr. 17 over het onderwerp Elektrische lieren voor de Tr. 38 en no. 18 over Jachtservice bedrijven voor de Classics .  Aan  volgende onderwerpen voor een TI wordt reeds gewerkt, zoals oa Laksystemen . Indien jullie interessante kluservaringen hebben die je met andere Trintella eigenaren wilt delen, graag je bijdrage sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   Klik hier om te lezen

De TVK-najaarsreünie in 's Hertogenbosch was een feest!

De Jubileum Reunie in de geboorteplaats van onze schepen op zaterdag 17 november in 's-Hertogenbosch is grootsgevierd.Lees hieronder het verslag geschreven door Astrid Ophof (Trintella IIa, Northwind).

Lees meer...

De film Adrift bekeken

In onze Nieuwsbrief van maart 2018 maakten we melding van de film Adrift, gebaseerd op een boek van Tami Oldham en waar een Trintella 44 genaamd Hazana een hoofdrol speelt. Nadat ze de film hebben gezien hebben enkele leden hun ervaringen voor u vastgelegd.

Lees meer...

Najaarsreünie 2017 in Amersfoort: veel plezier.

Het verslag van de Najaarsreünie 2017 in Amersfoort kunt U lezen onder Evenementen/Najaarsreünie 2017. U kunt de foto's van de Najaarsreünie bekijken onder Evenementen/Fotos evenementen of door Hier te klikken.

Volg ons via

Volg ons via Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 Facebook