De corona maatregelen die vanaf 13 november 2021 gelden maken een normale Najaarsbijeenkomst praktisch onmogelijk. Daarnaast vinden we het niet verstandig om met een groot aantal leden in de huidige situatie corona situatie met zoveel besmettingen een dag met elkaar op te trekken. Bovenstaande heeft geleid tot het besluit de Najaarsbijeenkomst op 20 november 2021 in Deventer niet door te laten gaan en te verplaatsen naar 19 november 2022.

Op 1 februari 2020 heeft de Trintella Vriendenkring een workshop voor eigenaren van een Center Cockpit (dat zijn de Trintella III / IIIa / IV / 41 en V uit de Trintella serie) georganiseerd, waar we technische- en onderhoudsvragen hebben  behandeld die specifiek zijn voor deze schepen.

Lees meer...

De organisatoren Frans en Yvonne van de Najaarsreünie hadden eer van hun inspanningen. Het was weer een groot feest met voor elk wat wils. Namens alle aanwezigen: hartelijk bedankt!  Traditiegetrouw laten we enkele deelnemers aan het woord over de dag. Dit keer zijn dat Rob van Liemt en Wilma Schoorl, nieuw bij de TVK. Ze willen hun ervaringen die dag graag met jullie delen.

Lees meer...

De voorjaarsbijeenkomst in Andijk en Enkhuizen was een succes. Zoals gebruikelijk geeft één van de deelnemers aan de voorjaarsbijeenkomst een persoonlijk verslag van het weekend. Voor deze gelegenheid zijn dat er twee, de volledige bemanning van de Trintella Ia, WAd 2.0, Wouter Ernst en Ad Kamsma. Hier volgt hun verhaal!

Lees meer...

Het weekend van 18-19 november was het zover: de 47ste Najaarsbijeenkomst. Dit jaar in Antwerpen, met zo´n 80 deelnemers. Met dat Antwerpen een heerlijke stad is, hebben we niets te veel gezegd. Een gezellige binnenstad met fraaie pleinen en monumenten. Het Red Star Line Museum waar op indrukwekkende wijze werd getoond dat migratie van alle tijden is, en vaak verrijkend. Een gezellige lunch in de Groote Witte Arend, hoe bourgondisch wil je het hebben?

Lees meer...

De Najaarsreünie gehouden in het prachtige plaatsje Kampen was met 91 deelnemers en redelijk weer een groot succes. Zowel het bezoek aan de Koggewerf als de rondvaart met de "Veerman van Kampen"  waren zeer geslaagd. Kortom een geslaagde gezellige dag. Gastvrouw en gastheer Monique en Hans Wijnants (Anne, Trintella 3) bedankt voor deze interessante en gezellige dag . U kunt hier een fotoselectie bekijken. Voor het hele verslag:

                         LEES MEER...

Volg ons via

Volg ons via Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  Facebook