Steigerbijeenkomsten gaan door.

Nu de strenge coronamaatregelen achter ons liggen en er zicht is op een ‘normale’ zomer durven we weer te denken aan bijeenkomsten waar we elkaar in persoon kunnen ontmoeten. Zoals we eerder meldden zijn we van plan twee “steigerbijeenkomsten* ”) te organiseren op zaterdagmiddag 28 augustus 2021 in de oude haven van Willemstad en op 4 september 2021 in Flevo Marina in Lelystad. Het zal geen vervanging zijn van de Voorjaarsbijeenkomst maar een moment om elkaar in TVK-verband op het water te ontmoeten.
De organisatie ligt in handen van Fons en Diana Nederhof (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., +31 6 24 80 62 82) voor Willemstad en Helms van der Vegte (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., +31 6 24 87 89 20) voor Lelystad.

Voorlopig programma:
14.00h: aankomst en bijpraten op de steiger, aan boord of tijdens een wandeling in de omgeving of op een terras. De invulling is aan de deelnemers. De TVK organiseert verder geen activiteit. Je wordt uitdrukkelijk gevraagd de dan geldende corona maatregelen te respecteren.

18.00h: avondmaaltijd aan boord, op de steiger of in een restaurant in de buurt. We zullen geen reserveringen maken en alles laten afhangen van de deelnemers.

Wanneer je van plan bent aanwezig te zijn, stuur een mailtje aan de organisatie en geef aan op welke dag je komt, je bootnaam en -lengte, jullie namen en contactgegevens (telefoonnummer en e-mailadres). 

De namen aan de deelnemers geven we door zodat we van elkaar weten wie er komt en er kunnen afspraken gemaakt worden voor de invulling van de middag en avond. We reserveren een steiger waar we bij elkaar kunnen liggen. De liggelden dien je zelf te voldoen bij de havenmeester. We hopen op een grote opkomst!
 
*)De organisatie weet even geen betere benaming, betere suggesties zijn welkom!

 

Volg ons via

Volg ons via Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  Facebook