TVK kalender 2023 is beschikbaar.

TVK-kalender 2023

De TVK-kalender 2023 is weer beschikbaar. Deze keer met fraaie foto’s die we ontvingen van enthousiaste schippers die hun mooiste foto’s willen delen. Wel opvallend is alle inzendingen van klassiekers waren. Na een grondige voorselectie door de redactie van de nieuwsbrief en een jurering door ons erelid Peter van der Waa zijn 13 foto’s gekozen die een mooi beeld geven van de schoonheid en tijdsloosheid van de klassieke Trintels en Trintella’s.

En om een schot voor de boeg te geven voor de kalender van 2024 worden jullie, schippers van de centercockpits, de 38- en 42-ers, A en C series, uitgedaagd jullie mooiste recente foto’s in te sturen.

De TVK-kalender 2023 is te verkrijgen in digitale vorm, dus zelf uitprinten op A4 of A3 formaat. De resolutie is daarvoor ruim voldoende. Stuur een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt per omgaande de file. Overigens vind je een kleinere versie hier.

Nieuw is dat dit jaar de kalender ook beschikbaar is op A3 formaat en geprint wordt door Albelli.

Wil je deze versie te ontvangen, stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je het aantal bestelde kalenders en je adres opgeeft.

Na ontvangst van €30 per kalender op rekeningnummer NL10 RABO 0148 1505 94 ten name van Trintella Vriendenkring bestellen we de kalender. Binnen een paar dagen wordt de kalender door Albelli verzonden. 

Volg ons via

Volg ons via Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  Facebook