De vijftigste Voorjaarsbijeenkomst was gezellig en feestelijk!

Het weer werkte - net als tijdens de vorige voorjaarsbijeenkomsten - wederom prima mee: zonnig met vooral op zaterdag een aangename temperatuur.

We begonnen donderdag met de aankomst in Kortgene en een door onze beschermvrouwe aangeboden steigerborrel. ’s Avonds hebben we in een gezellige ambiance gezamenlijk het diner genuttigd.

 De volgende dag zeilden we met een veranderlijke wind in regatta over het prachtige Veerse Meer richting Veere.

          IMG 8059

Onder kanongebulder en veel publieke belangstelling op de kade voeren we aan het eind van de middag gepavoiseerd de stadshaven van Veere binnen, de klassiekers als laatsten, in kiellinie. Op de wal wachtte ons een welkomstborrel, aangeboden door de nieuwe leden Thomas de Baets (Trintella 1a, Lupe) en Alfred Gräfingholt (Trintella !a, Summerwind), muzikaal opgeluisterd door de jongelui van de Seasight Jazzband.

Zaterdagochtend hielden we weer het Concours de Créativité, dit keer niet alleen voor de klassiekers maar voor alle series. Nuttig en gezellig! In de middag werd druk gebruik gemaakt van de mogelijkheden om een rondvaart te maken met een echte Zeeuwse Hoogaars en om een stadswandeling te maken met gidsen. De middag werd afgesloten met een warm welkom van de burgervader van de stad.

 

Vanwege de grote opkomst moesten we het slotdiner in twee 'ploegen' nuttigen, waarna we gezamenlijk deze gezellige en feestelijke jubileumbijeenkomst hebben afgesloten.

Een leuk en uitgebreid verslag van de bijeenkomst kunt u hier lezen of downloaden. Leden kunnen de foto's na inloggen bekijken onder Evenementen\Fotos Evenementen\2018 Voorjaar Veere. Van harte aanbevolen voor degenen die erbij waren, maar vooral voor die leden die er dit jaar (nog) niet bij waren!

buitenlanders

Ook aan de Middellandse Zee werd onze 50ste verjaardag gevierd!