Steun de KNRM met foto’s van de voorjaarswedstrijd

Tijdens de wedstrijddag op de Voorjaarsbijeenkomst in Lelystad mocht ik fungeren als wedstrijdfotograaf. Aan boord van de Doarmer van Jouwert de Vries en Ineke Westendorp maakte ik een uitgebreide serie foto’s van de wedstrijd. Ook tijdens het palaver en de prijsuitreiking heb ik wat beelden kunnen schieten. Een selectie van deze foto’s zijn via de website van de TVK te bekijken onder: Evenementen/Foto’s  evenementen/ Voorjaarsreünie 2017. Deze foto’s zijn van een normale resolutie en zijn zoals gebruikelijk voor alle leden beschikbaar.

 170909 Foto bij artikel jeroen Noot

Door hoge resolutie is een extra service mogelijk.

De foto’s zijn in een hoge resolutie genomen, waardoor je er allerlei leuke dingen mee kunt doen: je kunt ze laten afdrukken in diverse (grote) formaten, op canvas, op  Dibond (stevig board) en op diverse cadeauwaardige attributen zoals klokken, bekers, etc.

Via de website Oypo zijn deze toepassingen eenvoudig te bestellen. Ook kun je de foto’s hier in hoge resolutie downloaden. 

Op  https://www.oypo.nl/4A6D96A9E7ECFA7B  kun je door alle foto’s bladeren en je bestelling samenstellen. De prijzen worden automatisch op het bestelformulier aangegeven en je kunt tot 11 december 2017 terecht met je bestelling.

De opbrengsten van jullie bestellingen (minus de kosten van Oypo) doneer ik één op één aan de KNRM.

Bestellen via Oypo: heel eenvoudig.

Via https://www.oypo.nl/4A6D96A9E7ECFA7B  kom je op de pagina waar alle foto’s van de dag staan. Je kunt hier rechtstreeks op de foto naar keuze klikken, of beginnen bij de eerste foto. Als je op een foto klikt kom je in het bestelformulier (zie afbeelding). Bovenaan(midden) kun je met de pijltjes heen en weer bladeren tussen de foto’s. 

Bevalt een foto en wil je deze hebben dan kun je rechtsonder klikken op ‘in winkelmandje plaatsen’. Vervolgens kun je verder bladeren. Ben je klaar met uitzoeken dan kun je onderaan klikken op ‘besteloverzicht’. In het menu dat dan opent kun je per foto aangeven hoe je de foto wilt bestellen:

Foto’s: hier ontvang je een afgedrukte foto. Je kunt nog instellen welke formaat en welke kwaliteit (hoogglans of zijdeglans) en de hoeveelheid

Downloads: je kunt ervoor kiezen de foto te downloaden voor alleen persoonlijk gebruik of rechten-vrij (ook voor commercieel gebruik). Je kunt de foto dan in hoge resolutie downloaden zonder logo van de fotograaf

Wanddecoratie: dat zijn afdrukken op canvas of als tuinposter (op grotere formaten)

Luxe Wanddecoratie: dat zijn afdrukken op grotere formaten op Dibond, Dibond met acryl cover of Aluminium. Dibond is stevig board, dit kun je aan de muur hangen.

Foto-cadeaus: dat zijn afdrukken op bijvoorbeeld bekers, muismatten, klokken, e.d.

 Na ingeven van alle soorten en maten ga je verder met het invullen van je gegevens en de betaling van de bestelling. Zo eenvoudig is het.

 

Bestel één of meer hoogwaardige afbeeldingen van je prachtige schip en steun de KNRM.

 Jeroen Noot