Kom je ook aan het roer staan van onze mooie vereniging?

Een Commissielid TVK-Magazine

Voor het nieuwe TVK-Magazine hebben we behoefte aan een commissielid dat samen met het redactieteam de inhoud van het blad opmaakt, de productie organiseert en de distributie/verzending verzorgt van het jaarlijks uit te brengen tijdschrift.

Vereist: affiniteit en liefst enige ervaring met redactiewerk, opmaak, productie en distributie van een representatief tijdschrift.

 

Een Commissielid Evenementen

Voor de TVK-evenementen hebben we behoefte aan een commissielid dat samen met lokale leden de Voorjaarsbijeenkomst en de Najaarsreünie organiseert. Pakt ook andere initiatieven op zoals workshops met de Federatie PolyClassics of maritieme evenementen zoals de HISWA.

Vereist: affiniteit en liefst enige ervaring met het organiseren van interessante en  gezellige evenementen. 

 

Een Commissielid TVK-shop

Voor de TVK-shop hebben we behoefte aan een commissielid dat – samen met Yvonne van de evenementenwinkel – het assortiment/catalogus beheert, het inkoopproces en het verkoopproces goed laat lopen en – samen met de penningmeester - de voorraadadministratie en de financiële verslaglegging verzorgt.

Vereist: affiniteit en liefst enige ervaring met retail en met administratieve processen.

 

Voor meer informatie en aanmelding:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.