Gebruik van het Vriendenboek wordt nog aantrekkelijker

Alle leden staan met hun naam en – indien van toepassing – die van hun partner en van hun boot in het Vriendenboek. Je hebt daarnaast als lid de mogelijkheid om foto’s te plaatsen van jezelf, je partner en je boot. Dat maakt het gebruik van het Vriendenboek alleen maar effectiever en dus aantrekkelijker.
Om het gebruik van het Vriendenboek verder te stimuleren hebben we dat nóg aantrekkelijker gemaakt!

Zo kun je nu een grotere foto van je boot uploaden, die wordt standaard al groter weergegeven, maar door erop te klikken krijg je de foto paginagroot. Ook krijgen bezitters van een ander schip dan een Trintel of een Trintella de mogelijkheid hun scheepstype in te geven. Daarnaast kunnen alle leden nu ook de thuishaven, plaats en land van hun schip ingeven. Op deze velden kun je nu ook zoeken. Handig, want leg je onderweg aan in een haven dan kun je even kijken welke TVK leden daar liggen. Of wil je met je schip naar Spanje, dan kan je kijken welke TVK leden al in Spanje liggen en hen per mail benaderen voor informatie, ervaringen en tips

Hoe meer leden hun aanvullende gegevens invullen, hoe meer je met het Vriendenboek kunt. 

We verzoeken je daarom - als je dat nog niet hebt gedaan – om een foto van jezelf, je partner en je boot te plaatsen en de aanvullende gegevens als bouwjaar, thuishaven, ligplaats en land toe te voegen.  Stond een foto van je boot er al op dan kun je die nu vervangen door een grotere foto. 

Heb je vragen of vind je het invoeren van gegevens of uploaden van foto’s maar lastig, vraag dan gerust ondersteuning aan de webmaster of de secretaris, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.