De TVK Najaarsreünie in november wordt feest!

 

In dit jubileumjaar 2018 houden we op zaterdag 17 november de najaarsreünie in de geboorteplaats van onze schepen: ’s-Hertogenbosch. We zijn dan te gast bij WSV Viking aan de Ertveldplas, de verenigingshaven waar Anne Wever begon als havenmeester, op een steenworp afstand van de voormalige Trintella-werf! 
Was de Voorjaarsbijeenkomst in Veere al feestelijk, deze editie van de najaarsreünie wordt het echte jubileumfeest!
Het bestuur heeft dan ook zijn best gedaan om een extra feestelijk programma in elkaar te zetten.
 

 

 
 
Het programma voor de dag ziet er als volgt uit:
 
Om 10.00 uur heten we jullie in het clubhuis van WSV Viking van harte welkom met een kopje koffie en een Bossche Bol, de echte en in behapbaar formaat.
 
Tussen 10.30 en 11.00 uur vertrekken we vanaf de kade voor de vroegere Trintella werf (zie foto) voor een uitgebreide en interessante rondvaart door de wateren in en rond ’s Hertogenbosch, met de Jeronimus Bosch en de Oude Dirk.
 
Rond 12.30 uur lunchen we aan boord van de rondvaartboten en als het weer het toelaat worden we om 14.00 uur vlak bij de gezellige binnenstad afgezet. Wie dat wil kan even de benen strekken, winkelen of een terrasje pikken.
 
Stipt om 16.00 uur vertrekken we weer vanaf de afstapplaats voor het laatste deel van de rondvaart.
 
We leggen rond 17.00 uur weer aan op de Ertveldplas, waar ons in het clubhuis van WSV Viking een welverdiende aperitief wacht.  
 
Om 18.00 uur houden we een korte Algemene Ledenvergadering, waarin onze voorzitter Loet Geldhoff de voorzittershamer zal overdragen aan zijn beoogde opvolger Helms van der Vegte. De uitnodiging en agenda van de ALV kunt U downloaden onder "Vereniging/bestuursdocumenten"
Na de ALV heten we enkele oud-werknemers van de werf welkom en kan het diner beginnen. 
Het diner duurt tot ongeveer 21.30 uur en rond 22.00 uur sluiten we de dag af.
 

 

 
De kosten van deelname bedragen € 65 per persoon vanaf 13 jaar. Jongere deelnemers zijn voor rekening van de vereniging.

Het inschrijfformulier vind je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als reply mail aan de secretaris. Vul het in en druk op send. Mocht dit om wat voor oorzaak niet lukken, dan is de secretaris Peter van der Waa beschikbaar voor hulp.  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31 (0)6 57 88 80 01)

We hebben voor de deelnemers die willen overnachten een optie op alle 24 kamers genomen van hotel De Soete Moeder, voor €86 per nacht en 50% korting op het ontbijt. De Soete Moeder is een gezellig en bijzonder kloosterhotel niet ver van de feestlokatie. Het hotel heeft een prima keuken en een sfeervol restaurant, dus er kan ook worden gedineerd. 
Reserveren kan telefonisch op +31(0)73 2048840 of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Verzoek: willen de deelnemers die al hebben gereserveerd, dit telefonisch of per e-mail even bevestigen bij het hotel? Alvast bedankt.

Mocht De Soete Moeder onverhoopt volgeboekt zijn, dan zijn het Eurohotel en het Hotel Central goede alternatieven. Met deze hotels hebben we echter geen arrangement .
 
We kijken uit naar jullie komst!