Jubileumjaar 2018: TVK bestaat 50 jaar!

Omdat de groep deelnemers groeide en de Commissie de werf in die moeilijke economische tijd niet tot last wilde zijn werd de Commissie in 1984 omgevormd tot de vereniging Trintella Vriendenkring. De drijvende krachten achter dit initiatief waren destijds Jan Greve (werd secretaris in het bestuur), Bruno Wijnants (werd voorzitter), H. Schouten (werd penningmeester), samen met Herman van Hemeldonck, (B), J. Rommerskirchen (D) en Ben Wouters. Anne Wever bleef als adviseur betrokken.

Dat gaan we vieren!

Inmiddels is de vereniging dus vijftig jaar jong en springlevend. En dat gaan we vieren ook! We willen de Voorjaarsbijeenkomst 2018 weer in Veere organiseren en dat zal een extra feestelijke jubileum-editie worden, ook voor leden die niet met een boot deelnemen of geen boot meer hebben. Van de Najaarsreünie in november gaan we het echte jubileumfeest maken. We willen dat feest vieren in Den Bosch, voor zoveel mogelijk leden.

Ideeën en suggesties?

We denken nu al na over de concrete invulling van de feestelijkheden, maar willen graag ook ideeën van onze leden. Dus heb je een idee of een suggestie voor de viering van het jubileum, aarzel niet en dien het in! E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Goede ideeën zullen we omarmen, waarbij het kan zijn dat we je zullen vragen mee te helpen om je idee te verwezenlijken.